Nedeljno popodne

Nedeljno popodne

nedeljno popodne

Verovatno najznačajni projekat u Dunjinoj karijeri predstavlja autorski projekat u kome je bila voditelj i urednik - "Nedeljno popodne". Čitavih petnaest godina gledaoci su imali prilike da uživaju u ovoj emisiji koja je postala Dunjin zaštitni znak i po kojoj su je ljudi najviše i zapamtili.

Bio je to porodični kolaž program, veoma šarolike sadržine, koji je Dunja napravila zanimljivim gledaocima svih uzrasta i interesovanja. Muzika, zabava, svetske aktuelnosti, moda, sport, crtaći uz gostoprimstvo afirmisanim umetnicima, sportistima, naučnicima koji su predstavljani iz drugačijeg, manje zvaničnog ugla i uz otkrivanje mnogih mladih talenata. Malom Stefanu Milenkoviću „Nedeljno popodne“ je čak poklonilo i prvi smoking.... Sve to upakovano u celinu od četiri sata živog programa i, što je vrlo važno, sa merom i ukusom. Po rezultatima Biroa za istraživanje programa, nekoliko sezona ovo je bio najgledaniji TV program. Jedne godine je premašio čak i II Dnevnik. Ovaj projekat realizovala je, sa velikim uspehom, ekipa od oko 70 ljudi.

Godinama kasnije neke od novonastalih domaćih televizija, pokušavaće da kopiraju koncept po kome je ovaj program bio prepoznatljiv.

Emisija: Nedeljno popodne
Emitovana: 1978. - 1988.
Voditelji: Dunja Lango, Dragan Nikitović, Marko Marković, Mića Orlović, Miša Radivojević
Urednici: Dunja Lango, Miodrag Marinković, Jelena Djukić
Režija: Jovan Ristić, Aleksandar Mandić, Stanko Crnobrnja, Miša Vukobratović, Mića Uzelac
Dragan Nikitović, Dunja Lango i Miša Radivojević.
Dragan Zarić, Dunja Lango i Dragan Nikolić.
Milojko Pantić i Dunja Lango.